Nuke Evolution Xtreme - Leading Open Source Content Management System

Taking Evolution to the Xtreme!

Forum Index  ·  Search  ·  Usergroups  ·  Edit your profile  ·  Members List  ·  Login, Check Messages
Arcade  ·  Ranks  ·  Staff  ·  Statistics  ·  Board Rules  ·  Forum FAQ  ·  Log in

Search for at
Evolution-Xtreme Advanced Search


+  
Latest Site News   Next 5 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
Clan Manager 1.0.2 ( Free ) New News! Lonestar 5 Thu Jul 05, 2018 11:42 am
DjDecibel View latest post
HeadShotDomain Back Online New News! coRpSE 8 Sat Mar 24, 2018 10:57 am
coRpSE View latest post
Sub Black New News! Grmm 3 Sun Mar 18, 2018 10:59 am
Lonestar View latest post
Grrrr ! Evo-File is [Holding] Again! New News! coopvet2000 7 Sun Jan 28, 2018 9:31 am
coopvet2000 View latest post
Note [ CLOSED ] Realm Designz is Officially CLOSED! New News! TheMortal 0 Fri Jan 12, 2018 3:54 am
TheMortal View latest post
 
   
Recent Topics   Next 15 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
Warning ! Evo staff looking for some volunteers. Community Announcements coRpSE 22 Wed Jul 25, 2018 6:13 pm
i0shi View latest post
New Evolution Xtreme site Community Announcements Lonestar 0 Wed Feb 13, 2019 5:46 pm
Lonestar View latest post
[ MOD ] - Honeypot V2.2 AntiBot Module Security coRpSE 111 Thu Jan 31, 2019 8:04 pm
allrocknmetal View latest post
Evo Xtreme 2.0.9D Updated for PHP 5.6 General Support coRpSE 125 Wed Oct 25, 2017 12:54 pm
Gregsta View latest post
Deutsche Sprachdatei - german language files German DT50R 7 Thu Jan 28, 2016 7:04 am
DT50R View latest post
Module Stuck Modules jeremystcyr 3 Tue Feb 12, 2019 10:50 am
coRpSE View latest post
Note [PREVIEW] XtremeV3 NEW Design Questions TheMortal 37 Tue Feb 12, 2019 3:15 am
allrocknmetal View latest post
error creating a section in the forums General Support fire 1 Wed Feb 06, 2019 3:27 pm
Lonestar View latest post
Work in php7? General Support fire 7 Wed Feb 06, 2019 8:58 am
TheMortal View latest post
Not letting me create members accout Bugs Gregsta 12 Sun Feb 03, 2019 9:19 am
Gregsta View latest post
Flash Theme Changes[FIXED-RESOLVED] General Support RAIN 9 Sat Feb 02, 2019 1:52 pm
Pulaski View latest post
MySQL 8. Bugs jxxaxxy 0 Fri Feb 01, 2019 11:14 am
jxxaxxy View latest post
would be members cannot register Bugs GI_ 5 Fri Feb 01, 2019 9:28 am
GI_ View latest post
can't change members status General Support mwjohn58 1 Wed Jan 30, 2019 5:35 am
Lonestar View latest post
Not letting me add download General Support Gregsta 5 Mon Jan 28, 2019 10:34 am
Gregsta View latest post

problem with Member Application Module V 2.1.4

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.    This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    printer-friendly view   Thank Post    Evolution-Xtreme Forum Index -> Modules
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dknight903




Joined: Jan 31, 2009
Posts: 35

Reputation: 4
usa.png


Status: Offline
PostPosted: Mon Sep 17, 2018 2:40 am Post subject: No icon problem with Member Application Module V 2.1.4 Reply with quote

 Hey  guys  just  did  a  new  install  of  Nuke  Evolution  Xtreme.  Im  trying  to  get  my  site  back  up  to  what  i  had  before  the  wipe.  when  I  create  my  form  all  the  question  show  up  but  everything  I  add  to  Application  Text  block  doesn't  show  up  on  the  finished  form.  I  can  take  to  old  sql  tables  for  the  module  and  import  them  in  and  everything  shows  correctly.  However  If  I  make  one  change  it  will  remove  all  the  text  from  the  Application  text  block.
Back to top
View user's profile Send private message
coRpSE
Site Admin
Site Admin
Xtreme Developer
Xtreme Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Dec 24, 2008
Posts: 1397
Location: Back of your mind!!!
Reputation: 212
votes: 11
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: 11.42.0 (build 23)
PHP Version: 5.4.24
SQL Version: 5.5.37-35.1-log
PostPosted: Tue Sep 18, 2018 1:12 pm Post subject: No icon Re: problem with Member Application Module V 2.1.4 Reply with quote

 Are  you  talking  about  the  inputs  for  the  Application  text,  Thank  You  Text,  No  Application  Text,  Application  Approval  Text,  and  the  Application  Denied  Text?  Can  you  give  a  sample  of  what  your  trying  to  add  into  one  of  those  forms  that  keeps  getting  wiped?
 
 Do  you  have  any  error  logs?  Check  to  see  in  the  ACP  and  in  side  the  public_html  folder  of  your  site.  See  if  you  have  a  error.log  file  in  the  root  of  your  site.
 What  PHP  version  are  you  running  on  your  site?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
dknight903




Joined: Jan 31, 2009
Posts: 35

Reputation: 4
usa.png


Status: Offline
PostPosted: Tue Sep 18, 2018 8:21 pm Post subject: No icon Re: problem with Member Application Module V 2.1.4 Reply with quote

 ok  if  u  look¬†  right  above  the  impute  values  of  the  form  u  can  see  the  txt  area  "ice  bylaws"  if  I  make  any  edits  on  the  admin  side  of  this  module  all  that  will  erase  and  all  that  will  be  left  is  the  form.  the  only  way  I  was  able  to  get  it  to  work  at  this  point  was  to  manually  insert  it  in  to  the  sql  table.
 
 
Back to top
View user's profile Send private message
Sponsor
coRpSE
Site Admin
Site Admin
Xtreme Developer
Xtreme Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Dec 24, 2008
Posts: 1397
Location: Back of your mind!!!
Reputation: 212
votes: 11
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: 11.42.0 (build 23)
PHP Version: 5.4.24
SQL Version: 5.5.37-35.1-log
PostPosted: Tue Sep 18, 2018 9:41 pm Post subject: No icon Re: problem with Member Application Module V 2.1.4 Reply with quote

 Well,  are  there  any  errors  in  any  of  the  logs?  like  in  the  root  of  your  site  or  in  the  ACP  side?  Without  seeing  any  type  of  error  log,  its  hard  to  say.  It  could  be  something  with  the  code  your  trying  to  input,  could  be  getting  stripped  by  the  system,  or  could  be  due  to  the  version  of  PHP  your  running  since  I  know  the  script  will  not  work  with  any  PHP  version  over  5.6.  In  the  next  release  of  the  CMS,  I  believe  it  will  be  removed.  I  personally  haven't  used  that  system  in  8+  years.  Right  now,  I  currently  use  the  systems  that  comes  with  Lonestars  Clan  Manager.
 
 Link  Here:¬†https://lonestar-modules.com/modules.php?name=File_Repository&action=view&did=45#45
 
 Its  worth  take  a  look  at.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
dknight903




Joined: Jan 31, 2009
Posts: 35

Reputation: 4
usa.png


Status: Offline
PostPosted: Wed Sep 19, 2018 12:26 am Post subject: No icon Re: problem with Member Application Module V 2.1.4 Reply with quote

 Yeah  I  signed  up  at  the  site.  But  never  got  my  account  approved  so  I  could  download  the  module
Back to top
View user's profile Send private message
coRpSE
Site Admin
Site Admin
Xtreme Developer
Xtreme Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Dec 24, 2008
Posts: 1397
Location: Back of your mind!!!
Reputation: 212
votes: 11
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: 11.42.0 (build 23)
PHP Version: 5.4.24
SQL Version: 5.5.37-35.1-log
PostPosted: Wed Sep 19, 2018 12:42 am Post subject: No icon Re: problem with Member Application Module V 2.1.4 Reply with quote

 Your  activated  on  there.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
Display posts from previous:
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.   printer-friendly view   Thank Post    Evolution-Xtreme Forum Index ->  Modules All times are UTC - 5 Hours
Page 1 of 1


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts How do I fix this problem 14 bomclan 193 Mon May 07, 2018 11:46 am
coRpSE View latest post
No new posts Umm, how do i get my colour back? 3 voldy 3256 Sat Nov 13, 2010 6:19 am
voldy View latest post
No new posts How do i install my own site logo? 2 Evil_Blue 2287 Thu Oct 07, 2010 3:17 pm
Evil_Blue View latest post
No new posts How do i install 2 .sql files into my database??? 1 Evil_Blue 2379 Sun Sep 26, 2010 9:47 am
SgtLegend View latest post
No new posts Still on php 4.4 how do I upgrade to 5.2? 2 {CBJ}jim 3188 Sun Sep 19, 2010 4:28 pm
killigan View latest post
 




Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
EvoXtreme Theme by SgtLegend ©
Forums ©